Behandeling online

Toen ik op 16 maart 2020 mijn praktijk moest sluiten vanwege de coronacrisis en de maatregelen die dat met zich meebracht, heb ik besloten om mijn praktijk op dat moment online voort te zetten, totdat we weer groen licht zouden krijgen van de overheid om weer in de praktijk aan het werk te gaan.

Voor mijzelf een nieuwe stap, en in eerste instantie voor een groot deel van mijn cliënten ook. Naarmate de sluiting langer duurde, kwamen er toch steeds meer verzoeken voor een online sessie en behandeling. Ik merkte zelf dat dit ook een hele fijne manier van coachen is en dat het voor mijn cliënten ook fijn uitpakte. De behandelingen op afstand deden erg goed hun werk en dat is natuurlijk niet verwonderlijk. Je kunt perfect met energie op afstand behandelen, maar ook de reset van allergieën en emoties kunnen op afstand goed uitgewerkt worden.

Hoe gaat dit in zijn werk? Nadat je mij benaderd hebt voor een online sessie neem ik contact met je op via mail of via de whatsapp om een afspraak te plannen en om te informeren welke aanpak je wilt: coaching, coaching en een behandeling of alleen een behandeling. Ik neem op het afgesproken tijdstip zelf contact met je op en we gaan aan de slag.

Ik ben blij met deze uitbreiding. Zeker voor de cliënten die ver weg wonen. Het scheelt heel wat reistijd en reiskosten en het werkt zeker zo goed als een live behandeling in de praktijk.

Klik hier om contact met mij op te nemen voor een behandeling online.

Vriendelijke groet,

Frans Bouwmeister