Reiki

In balans met Reiki

Wat is Reiki?

Reiki betekent universele levensenergie, letterlijk vertaald ‘kracht van de zon’, en is een natuurlijke manier van genezen. De helende energie werkt zowel op lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau. Bij een Reiki behandeling stroomt de genezende levensenergie via mijn handen naar jou. Deze energie zorgt ervoor dat alles weer gaat stromen in jouw lichaam en blokkades worden los gemaakt en opgeruimd.

Reiki werkt dus als een energiestroom die het natuurlijke vermogen van jouw lichaam activeert om zichzelf te genezen.

Je komt in in balans zodat je je weer goed voelt!

Oorsprong

De basis van de Reiki Tera Mai blijft de oorspronkelijke door Dr. Usui herontdekte Reiki. Het wordt doorgegeven door masters, die ook ingewijd zijn uit de afstammingslijn Dr. Usui, Dr. Hayashi en Mw. Takata. Een van deze masters is Kathleen Milner (USA). Zij is een van de 22 masters die door Mw. Takata is ingewijd.

Reiki Tera Mai is de naam van een healingssysteem dat gebaseerd is op de vier elementen Reiki (aarde), Sakara (vuur), Sophi-el (water), Angeliclight (lucht). Kathleen Milner heeft de naam aan dit healingssysteem gegeven en deze naam is wereldwijd als beschermde handelsnaam gedeponeerd. De reden van dit trademark, is dat iedereen die deze naam gebruikt verplicht is exact de initiaties door te geven zoals Kathleen Milner deze uitdraagt. Iedereen is er zeker van dat hij of zij dezelfde initiaties krijgt.

Reiki behandeling

Door een Reiki behandeling kom je weer in balans. De Reiki energie zorgt ervoor dat alles weer gaat stromen in jouw lichaam en blokkades worden los gemaakt en opgeruimd. Een behandeling:

  • Geeft je innerlijke warmte, rust en ontspanning
  • Werkt lichamelijk en geestelijk ontgiftend en bevrijdend
  • Neemt pijn weg
  • Ondersteunt op krachtige, maar natuurlijke wijze het proces van genezing
  • Geneest jouw emotionele pijn
  • Helpt om je onverwerkte ervaringen uit het verleden alsnog te verwerken, zodat de oorzaken van jouw lichamelijke problemen kunnen verdwijnen
  • Voelt als een massage, maar dan met energie

Omdat iedereen uniek is, ervaart iedereen een reiki behandeling op zijn eigen manier en is elke behandeling weer anders.