Ervaring van Marieke, moeder van Isabeau

Isabeau had al ruim 2 jaar nekklachten. We hadden al verschillende therapieën  geprobeerd. Cesartherapie, manuele arts, schoenzolen, etc. Maar niets hielp echt.
Mijn moeder had Frans ondertussen “ontdekt” en ze vroeg me of ik ook niet met Isabeau naar Frans wilde gaan. Isabeau wilde wel, dus hebben we een afspraak gemaakt.
De eerste keer was een hele ervaring, wij kenden  kwantum Touch niet en Isabeau was heel verbaast dat haar lijf reageerde zonder dat ze er in haar hoofd over nadacht.
Frans kwam er al snel achter waar de oorsprong van de nekklachten vandaan kwam.
Hij verteld dingen over Isabeau waar ik naar luister en wat me verrast, ik heb nooit de verbinding gelegd met de klachten.
In het begin is het wennen voor Isabeau, maar later in het proces durft ze zich steeds meer te laten gaan. Het is best raar je kind te zien in een totale ontspanning en dat ze bewegingen maakt om haar lijf te herstellen maar het voelt volledig vertrouwd om bij Frans te zijn en ik had altijd het idee dat hij heel goed wist hoe Isabeau geholpen kon worden.
We zijn nu klaar, volgens mij zijn we ongeveer 5 keer geweest, en haar pijnklachten krijgen nu 0 punten. Dus geen pijn meer.
We zijn heel blij dat we naar Frans gegaan zijn, en zijn manier van behandelen hebben leren kennen.

Groetjes, Marieke en Isabeau