Ervaring van 2 dankbare cliënten

Ik ben, op 57 jarige leeftijd, bij Frans gekomen met 3 hulpvragen:
moeizame stoelgang, vreselijke spanning op de borst en vermoeidheid.
Tot mijn grote vreugde en verbazing was de spanning op de borst na 1 behandeling al weg. Top!
Na meerdere behandelingen geniet ik nu van een prettige stoelgang zonder er iets voor te hoeven doen of laten. Prachtig!
De vermoeidheid en later een hardnekkige verkoudheid, duurden wat langer. De weerstand moest worden opgekrikt. Na een behandeling was het soms erger. Maar dat kwam, zo zei Frans, omdat het lichaam het nu zelf oppakt. Oké, dan weet ik dat en ziek ik het rustig uit.
Ik heb nu mijn laatste behandeling op afspraak gehad. Ik heb voldoende energie. Mijn verkoudheid heeft Frans zelfs een aantal malen op afstand behandeld. Erg prettig. De 1e dag al was mijn hoest iets los. De 2e helemaal!
Ik mag blijven bellen of mailen, als er iets is, net zoals ik dat in het verleden heb gedaan. Dat is geruststellend.
De behandelwijze van Frans was voor mij wel even wennen. Door in gesprek te gaan, bekijkt Frans wat hij zal behandelen. Dat praten vond ik eerst maar niks.
Ik nam lekker mijn man mee, die praatte graag. Gevolg: hij ging zelf, om door Frans behandeld te worden. Prachtig voor hem, maar ik zat weer alleen.
Ik begon de waarde van deze gesprekken in te zien. Frans is rustig, aandachtig, oordeelt niet en vertelt mij niets over zijn behandelingen aan mijn man. Hij heeft een verrassende en positieve kijk op zaken. Adviezen, waar ik lekker mee aan de gang kon en die werkten!
Waar wij ook prettig verbaasd over waren, was de prijs die Frans voor zijn consulten vraagt. Mijn man heeft de afgelopen 25 jaar heel veel geld voor mijn gezondheid uitgegeven. Het tarief van Frans is de laagste!
Ik denk, dat het duidelijk is: wij zijn zeer blij met de hulp van Frans.

Frans, dank! We wensen jouw en allen om je heen, veel geluk, al het goede en dat je nog velen mag helpen!

Tot ziens, 2 dankbare cliënten.