Ervaring van Ingrid

Flo is ons middelste kind van 9 jaar, een altijd erg vrolijk en zorgeloos kind. Dit veranderde in groep 5. Op school gaat het niet goed en haar meester klaagt dat hij eigenlijk niet weet wat hij met haar aan moet, hij krijgt geen grip haar en weet niet hoe hij haar moet motiveren om bij de les te blijven . Ze otter eigenlijk het jaar door en krijgt in groep 6 een juf. De eerste week barste de bom al! “Niemand vind mij leuk en niemand snapt mij en je begrijp niet wat ik voel mama” Dit waren dagelijkse kreten. Ze maakt veel ruzie met haar broertjes en zussen. Ze is heel snel boos op alles en iedereen en gaat geen enkel conflict uit de weg, behoorlijk de weg kwijt dus! Op school probeert haar juf er alles aan te doen….
Ik hoorde via via van het bestaan  Frans Bouwmeister, ik dacht dit moet ik proberen! Frans benaderd Flo heel prettig en ongedwongen. Frans heeft bij haar Quantum-touch gedaan en allerlei intoleranties weg gewerkt.
Na ongeveer 5 behandelingen heb ik een nieuw kind! Ze gaat heel graag naar school, doet het daar super goed en is weer vrolijk en blij, en (bijna) nooit meer boos. Wij zijn heel erg blij met dit resultaat en Flo zelf natuurlijk nog het meest.
Ik kan het iedereen aanraden! Onze verzekering vergoed zelfs 90% van de kosten, dit is helemaal een mooie bijkomstigheid. Dus wanneer je niet precies waar je met je klachten moet aankloppen: check FRANS first!

Groet, Ingrid