Ervaring van G. de K.

In november 2015 kwam ik voor het eerst bij Frans. Ik kampte met paniekaanvallen, angsten, onzekerheden, geen energie/chronisch moe, bindingsangsten (en de daarbij horende ‘relaties’) en ontbrak aan daadkracht. Ik stond stil in mijn proces. 
Door de methodes die Frans gebruikt in combinatie met zijn healings waren er op alle vlakken onderwerpen/issues ingezet.
De ochtend na de eerste behandeling leek ik wel een kater te hebben, ik merkte echt dat er lichamelijk van alles gebeurde.
Het waren vaak zware dagen na de behandelingen. Oude pijnen en angsten kwamen naar boven en werden verwerkt. Bewust en onbewust gebeurd er een hoop. Soms zonder je er erg in heb en als Frans er dan na vroeg dacht ik vaak: hey verdomd, hier heb ik geen last meer van!
Laag na laag werd er van de spreekwoordelijke ui afgepeld en steeds kwam ik dichter bij mijn kern. Telkens kon ik weer wat loslaten en dichter bij me zelf komen.

Nu voel ik mij sterk, kalm, zelfverzekerd, onafhankelijk met zelfliefde vervult en ga ik gezonde relaties aan en dat in slechts 6/7 behandelingen.
Ik kan iedereen met echt elk lichamelijk en emotioneel probleem en trauma’s aanraden om bij Frans in behandeling te komen want met zijn verschillende behandelmethodes kan hij iedereen helpen van mensen met allergieën en andere fysieke ongemakken tot aan diepe trauma’s het is echt wonderbaarlijk!

Dankjewel Frans voor al je behandelingen, tijd en energie.

Groet, G. de K.