Ervaring van S. Jeurissen

Mijn dochter Bente van 10 jaar had al jarenlang last van een heel scala aan voedselintoleranties. Bij haar is op 3-jarige leeftijd lactose-intolerantie vastgesteld. In het ziekenhuis konden ze haar niet echt helpen. Het advies was geen melk te geven. Na te zijn overgestapt op sojamelk begonnen na drie maanden de problemen opnieuw (buikpijn, diarree). Een alternatieve therapeut heeft ons toen verder geholpen. Zij stelde vast dat Bente niet alleen geen melk en soja verdroeg, maar nog een heel scala aan andere voedingsmiddelen, waaronder suiker en allerlei groenten en vruchten (een lijst van een A4’tje vol). Op zich goed om te weten, maar het dieet werd wel heel lastig. Vorig voorjaar merkte ik dat mijn dochter helemaal klaar was met dat strenge dieet. Zij begon stiekem dingen te eten die op de lijst stonden. Dan maar buikpijn dacht ze blijkbaar. Ik zat met de handen in het haar. Door een bekende werd ik gewezen op de kwaliteiten van Frans Bouwmeister. Ik kon bijna niet geloven dat het mogelijk zou zijn de intoleranties weg te nemen. Na enig aandringen en gemotiveerd door de ontzettende tegenzin van mijn dochter richting haar dieet, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt bij Frans. We hebben een stuk of 5-6 sessies gehad. Al na 2-3 keer was er een enorme verbetering en mocht ze bijvoorbeeld weer gewoon melk en suiker. Nou, er ging een wereld voor haar open. Nog een paar sessies waren nodig om alle andere intoleranties te “resetten”, maar mijn dochter mag nu al geruime tijd alles weer eten. Kritisch als ik ben heb ik het eerst nog een half jaar aangezien, maar er is geen terugval te bespeuren. Mijn dochter kan weer op ieder feestje en schoolreisje doen wat de rest ook doet en dat is voor haar fantastisch!
Inmiddels overtuigd van Frans’ kunde ben ik inmiddels zelf behandeld voor hooikoorts en diverse dierenallergieën. Ook deze behandeling is prima gelukt!

S. Jeurissen