Ervaring van L.D.B.

In september 2016 hoorde ik via een kennis over de praktijk en behandel methode van  Frans. Ik besloot direct contact met hem te zoeken om een afspraak te plannen. En ik kan oprecht zeggen dit was mijn beste beslissing ooit!

Ik ben 16 jaar en ben HSP er, dit wil zeggen overgevoelig voor prikkels en emoties van anderen of omgeving. Ik worstelde al een tijdje met mezelf, ook door een pestverleden waardoor ik mezelf kwijt ben geraakt, had veel last van stress, angst en onzekerheden.
Toen ik voor de 1e keer bij Frans kwam, was ik best nerveus, onzeker, gespannen, omdat ik niet goed wist wat ik kon verwachten, maar na 10 minuten praten met Frans voelde ik me al heel erg op mijn gemak en na een paar behandelingen voelde het heel vertrouwd.
Samen met Frans bespraken we al mijn onzekerheden en problemen waar ik mee zat. De gesprekken \ behandelingen hebben mij erg geholpen om mezelf weer te worden en om het verleden los te laten. Frans toonde veel begrip en oprechte interesse in mij. Al na een paar behandelingen voelde ik mezelf veranderen, ik zat veel beter in mijn vel en had het gevoel de wereld weer aan te kunnen, ik heb mezelf weer teruggevonden!

Nu voel ik me zelfverzekerd en sterker dan ooit.

‘’Frans ik wil je super bedanken voor de fijne gesprekken en behandelingen. Keep the good work going’’ !!

L.D.B.