Ervaring Karen

Beste Frans,

Hartelijk dank voor de sessies die ik bij jou heb mogen volgen.
Mijn lijst met klachten was behoorlijk lang en omvatte zowel lichamelijke als emotionele klachten.
En dat vond jij geen enkel probleem.
Dat was een hele nieuwe gewaarwording! Een therapeut die zich niet beperkt tot 1 of 2 hoofdzaken, maar die bereid is om het geheel aan te pakken.
Je hebt mij geholpen om oude patronen, die een negatieve uitwerking op mijn welzijn hebben, te doorbreken.
Je hebt me geleerd om die “knop” om te zetten, waarover iedereen het altijd heeft maar die ik nooit kon of wilde vinden.
De oefeningen waren bijzonder om te doen en maakten veel los in mijn lichaam en emoties.
Absoluut niet vervelend, maar wel heel anders dan bij de reguliere therapeuten.
Je woorden kwamen ook binnen. Je draait nergens omheen en vertelt op een hele open en duidelijke manier wat er aan de hand is en hoe het op te lossen is. En dat had ik precies nodig.
Het mooiste moment vond ik toen ik twijfelde of ik iets, wat eigenlijk slecht voor mij was, wel wilde loslaten. Zou ik mezelf nog wel leuk vinden daarna? Zouden anderen me nog leuk vinden?
Door het stellen van enkele simpele en rake ja/nee vragen, doorbrak jij die  gedachten gang en haalde je mij uit die “groef” waar ik al zolang in vastzat.
Daar was de “knop”!
Je hebt mij bewust gemaakt van de onbewuste patronen die ik volg en geholpen om die te doorbreken.
Je hebt me ook bewust gemaakt van het feit dat het eigenlijk al beter met mij ging, maar dat ik vasthield aan de gedachte dat er van alles mis was uit angst voor nieuwe pijn en klachten.
Ik voel me daardoor in emotioneel opzicht veel vrijer, ben dicht bij mezelf, mijn lichaam voelt veel beter en ik ben weer positief over de toekomst.

Dankjewel daarvoor! Groetjes, Karen