Ervaring Elke

Na een lange zoektocht om mijn migraine te verminderen, ben ik via een vriendin bij Frans uitgekomen. Hij is rustig, respectvol, helder en geduldig in het contact. Voor mij waren het waardevolle consulten. Hij gaf me steeds weer nieuwe inzichten mee en hielp mij niet alleen met mijn migraine, maar ook met allerlei andere aspecten in mijn persoonlijke leven. Mede door zijn hulp begrijp ik beter wat ik nodig heb, dat ik voor mezelf mag en moet zorgen, wat ik kan/mag verwachten van anderen en waar ik zelf mijn conclusies moet trekken als ik in een relatie niet krijg wat ik zo hard nodig heb. Ik heb veel aan zijn hulp gehad, ik heb mezelf leren kennen en meer rust gevonden. En ook belangrijk, mijn migraine en vermoeidheid zijn een stuk verminderd.

Bedankt voor alle hulp en wie weet klop ik nog eens bij je aan, maar voorlopig geniet ik van mijn rust en vrijheid 

Warme groet,

Elke