Ervaring Jannie

3 maanden geleden had ik enorm last van eczeem aan mijn handen en een opgeblazen gevoel in mijn buik. Door deze klachten voelde ik me niet lekker in mijn vel en was ik enorm teleurgesteld op momenten dat mijn klachten erger werden.  Ondanks mijn gezonde levensstijl (fanatiek sporten en gezond eten) hielden de klachten aan. Radeloos, want ik kon niet achterhalen wat de oorzaak was van de jeuk en het opgeblazen gevoel. Een aantal jaar geleden had Frans mij behandeld voor mijn rug. Destijds had ik zijn behandelingsmethode als zeer prettig ervaren. De klachten van toen waren niet te vergelijken met de klachten van nu, maar toch besloot ik Frans weer eens te bellen. Gelukkig dat ik de telefoon heb gepakt, want na 2 afspraken (behandelingen) was ik van mijn buikklachten af. Oorzaak: allergie├źn waarvan ik niet wist dat ik ze had. Ook is het eczeem aan mijn handen aanzienlijk minder geworden. Ook weer deze behandeling die Frans heeft toegepast vond ik erg prettig en met het resultaat ben ik zeer tevreden. Het  heeft me energie gegeven, waardoor ik me weer lekker in mijn vel voel. Het heeft me drive gegeven om op nieuwe avonturen te gaan en kan ik meer genieten van alles om me heen.

Bedankt!

Groetjes, Jannie