Ervaring Christopher

Mijn naam is Christopher en ik ben 1,5 jaar geleden bij Frans gekomen. De reden voor mijn komst waren verschillende klachten. Ten eerste had ik last van jeuk door mijn allergie voor huisstofmijt. Door deze allergie slikte ik cetirizine, een medicijn waar ik erg moe van werd en ook gewicht aankwam. Ook had ik last van veel stress en veel voedselintoleranties. Frans heeft mij geholpen om hier vanaf te komen en sindsdien slik ik geen medicijnen meer en ben ik veel minder moe. Ook ben ik door Frans bewuster geworden van mijn negatieve overtuigingen en heb ik deze overtuigingen om kunnen buigen in positiviteit, deze transformatie heeft ervoor gezorgd dat ik veel gelukkiger door het leven ga. Frans staat altijd voor je klaar en dat maakt het zo fijn om bij hem te komen wanneer je ergens mee zit. Ik voel me altijd op gemak en heb het gevoel dat ik alles bij hem kwijt kan.