Anonieme ervaring

Anderhalf jaar geleden ben ik voor mezelf en mijn twee kindjes (2 en 4 jaar) bij Frans geweest. Het heeft ontzettend veel betekend voor mijn gezin. Ik zie het echt als mijn leven ‘vóór Frans en mijn leven ‘ná Frans’ en dat positieve zin 
De dag na de eerste behandeling van Frans zei ik letterlijk: ‘’het voelt alsof ik op vakantie ben in mezelf’’.  Zoals ik me normaal pas voelde na minstens 3 weken vakantie, en dan nog zou dat er niet aan kunnen tippen.
Voor mijn kind moesten we een streng dieet volgen en ik was ten einde raad maar Frans heeft ervoor gezorgd dat dat niet meer nodig was (o.a. voedselintoleranties en emotionele blokkades weggenomen). Ook ADHD symptomen en woedeaanvallen behoren tot het verleden. Ook heeft hij ervoor gezorgd dat voedingsstoffen beter worden opgenomen (even plastisch: vóór de behandeling was de ontlasting van mijn zoontje altijd bleek en erna blijvend de gezonde substantie en kleur). En los daarvan heeft het een proces van bewustwording ingezet waar ik nu nog elke dag plezier van heb en zelf verder aan het ontwikkelen ben.
Bij eerdere ervaringen met hulpverleners was ik altijd gesloopt na de sessie. Bij Frans kwam ik altijd zo licht als een veertje, helemaal happy terug. Want Frans vraagt via kinesiologie aan je onderbewuste wat je nodig hebt en wat hij dus doet is altijd precíes wat je op dat moment nodig hebt. En dat werkt dus en dat voel je!  Daarom is naar Frans gaan een feestje en heeft het ervoor gezorgd dat een verstoord gezin nu normaal en vaak zelfs geweldig functioneert. Frans, dank je wel.