0681912424

Stationsstraat 21A 6678 AA Oosterhout (GLD)

Referenties

Hieronder leest u de persoonlijke verhalen (referenties) van enkele cliënten die bij Corpus & Mens een behandeling hebben gehad.

 

Ervaring van Karen

Beste Frans,

Hartelijk dank voor de sessies die ik bij jou heb mogen volgen.
Mijn lijst met klachten was behoorlijk lang en omvatte zowel lichamelijke als emotionele klachten. En dat vond jij geen enkel probleem. Dat was een hele nieuwe gewaarwording! Een therapeut die zich niet beperkt tot 1 of 2 hoofdzaken, maar die bereid is om het geheel aan te pakken. Je hebt mij geholpen om oude patronen, die een negatieve uitwerking op mijn welzijn hebben, te doorbreken.

Je hebt me geleerd om die “knop” om te zetten, waarover iedereen het altijd heeft maar die ik nooit kon of wilde vinden. De oefeningen waren bijzonder om te doen en maakten veel los in mijn lichaam en emoties. Absoluut niet vervelend, maar wel heel anders dan bij de reguliere therapeuten. Je woorden kwamen ook binnen. Je draait nergens omheen en vertelt op een hele open en duidelijke manier wat er aan de hand is en hoe het op te lossen is. En dat had ik precies nodig.

Het mooiste moment vond ik toen ik twijfelde of ik iets, wat eigenlijk slecht voor mij was, wel wilde loslaten. Zou ik mezelf nog wel leuk vinden daarna? Zouden anderen me nog leuk vinden? Door het stellen van enkele simpele en rake ja/nee vragen, doorbrak jij die gedachtegang en haalde je mij uit die “groef” waar ik al zolang in vastzat. Daar was de “knop”!

Je hebt mij bewust gemaakt van de onbewuste patronen die ik volg en geholpen om die te doorbreken. Je hebt me ook bewust gemaakt van het feit dat het eigenlijk al beter met mij ging, maar dat ik vasthield aan de gedachte dat er van alles mis was uit angst voor nieuwe pijn en klachten.

Ik voel me daardoor in emotioneel opzicht veel vrijer, ben dicht bij mezelf, mijn lichaam voelt veel beter en ik ben weer positief over de toekomst.

Dankjewel daarvoor!

Groetjes, Karen


Ervaring van Elke

Na een lange zoektocht om mijn migraine te verminderen, ben ik via een vriendin bij Frans uitgekomen. Hij is rustig, respectvol, helder en geduldig in het contact. Voor mij waren het waardevolle consulten. Hij gaf me steeds weer nieuwe inzichten mee en hielp mij niet alleen met mijn migraine, maar ook met allerlei andere aspecten in mijn persoonlijke leven. Mede door zijn hulp begrijp ik beter wat ik nodig heb, dat ik voor mezelf mag en moet zorgen, wat ik kan/mag verwachten van anderen en waar ik zelf mijn conclusies moet trekken als ik in een relatie niet krijg wat ik zo hard nodig heb. Ik heb veel aan zijn hulp gehad, ik heb mezelf leren kennen en meer rust gevonden. En ook belangrijk, mijn migraine en vermoeidheid zijn een stuk verminderd.

Bedankt voor alle hulp en wie weet klop ik nog eens bij je aan, maar voorlopig geniet ik van mijn rust en vrijheid 🙂

Warme groet, Elke


Ervaring van Christopher

Mijn naam is Christopher en ik ben 1,5 jaar geleden bij Frans gekomen. De reden voor mijn komst waren verschillende klachten. Ten eerste had ik last van jeuk door mijn allergie voor huisstofmijt. Door deze allergie slikte ik cetirizine, een medicijn waar ik erg moe van werd en ook gewicht aankwam. Ook had ik last van veel stress en veel voedselintoleranties. Frans heeft mij geholpen om hier vanaf te komen en sindsdien slik ik geen medicijnen meer en ben ik veel minder moe. Ook ben ik door Frans bewuster geworden van mijn negatieve overtuigingen en heb ik deze overtuigingen om kunnen buigen in positiviteit, deze transformatie heeft ervoor gezorgd dat ik veel gelukkiger door het leven ga. Frans staat altijd voor je klaar en dat maakt het zo fijn om bij hem te komen wanneer je ergens mee zit. Ik voel me altijd op gemak en heb het gevoel dat ik alles bij hem kwijt kan.


Ervaring van Esther

“Beste Frans, ik ben bij jou terecht gekomen via een con collega. Ik loop al een flink aantal jaren met aardig wat klachten. Je hebt ze allemaal gereset. Mijn rugzak is leeg en ik kan weer dromen en weet ze ook te ook te herinneren. Dat betekent dat er dus weer ruimte is in mijn hoofd. Mijn angsten zijn gereduceerd ik weet veel beter om te gaan met mijn hooggevoeligheid. Mijn vermoeidheid is weg en ik heb volop meer energie! Jij geeft mensen het 100% vertrouwen waardoor je je kwetsbaar durft op te stellen! Ik ben erg blij met jou en ik weet dat ik je weer in de toekomst nodig heb en dat je mij helpt! Erg bedankt!

Groet, Esther


Ervaring van Karin

Beste Frans,

Zoals ik steeds meer geloof in het feit dat mensen en dingen niet voor niets op je pad komen, zo kwam jij via een collega ook op mijn pad toen ik even vast zat in mijn negatieve denk spiraal. Weten hoe te handelen en dit dan ook daad werkelijk toe te passen is nogal eens een dingetje. Door de gesprekken en de behandelingen om dingen te resetten in mij kon ik weer met een positieve instelling verder. Het is al goed en het wordt alleen maar beter is een gevleugelde uitspraak van je. Mensen mogen zijn wie ze zijn, laat het bij hun. Ook al val ik soms nog wel eens in mijn valkuil, ik val niet meer zo diep en kan weer veel sneller mijn positieve drive vinden en het mooie en fijne waarderen in mijn leven.

Groetjes, Karin


Anonieme Ervaring

“Anderhalf jaar geleden ben ik voor mezelf en mijn twee kindjes (2 en 4 jaar) bij Frans geweest. Het heeft ontzettend veel betekend voor mijn gezin. Ik zie het echt als mijn leven ‘vóór Frans en mijn leven ‘ná Frans’ en dat positieve zin 🙂

De dag na de eerste behandeling van Frans zei ik letterlijk: ‘’het voelt alsof ik op vakantie ben in mezelf’’. Zoals ik me normaal pas voelde na minstens 3 weken vakantie, en dan nog zou dat er niet aan kunnen tippen.

Voor mijn kind moesten we een streng dieet volgen en ik was ten einde raad maar Frans heeft ervoor gezorgd dat dat niet meer nodig was (o.a voedselintoleranties en emotionele blokkades weggenomen). Ook ADHD symptomen en woedeaanvallen behoren tot het verleden. Ook heeft hij ervoor gezorgd dat voedingsstoffen beter worden opgenomen (even plastisch: vóór de behandeling was de ontlasting van mijn zoontje altijd bleek en erna blijvend de gezonde substantie en kleur). En los daarvan heeft het een proces van bewustwording ingezet waar ik nu nog elke dag plezier van heb en zelf verder aan het ontwikkelen ben.

Bij eerdere ervaringen met hulpverleners was ik altijd gesloopt na de sessie. Bij Frans kwam ik àltijd zo licht als een veertje, helemaal happy terug. Want Frans vraagt via kinesiologie aan je onderbewuste wat je nodig hebt en wat hij dus doet is altijd precíes wat je op dat moment nodig hebt. En dat werkt dus en dat voel je! Daarom is naar Frans gaan een feestje en heeft het ervoor gezorgd dat een verstoord gezin nu normaal en vaak zelfs geweldig functioneert.

Frans, dank je wel!


Ervaring van A. (54 jaar)

“Ik ben erg blij dat Frans op mijn pad is gekomen.
Ruim 30 jaar lang heb ik geworsteld met vage klachten en ging ik van burn-out naar burn-out.
Diverse therapeuten, artsen en ziekenhuizen heb ik bezocht maar niets was erg succesvol.
Ik leed aan voedselintoleranties, vermagering, duizelingen momenten van extreme zwakte.
Al na de eerste behandeling voelde ik me een stuk beter. Tijdens de behandelingen kwam er veel onverwerkte stress bovendrijven. Stress is met een bepaalde methode door Frans per thema te behandelen. Zodat je laag voor laag bij de kern komt.
Ik heb ca. 25 behandelingen gehad en voel me intussen weer helemaal nieuw.
Ik ben krachtiger, gezonder en voel me jonger dan ooit.
Diverse mensen uit mijn omgeving zitten intussen ook bij Frans voor hun lichamelijke of geestelijke klachten.
Ik wil nog even benadrukken dat de kosten laag zijn en bijna alle ziektekosten verzekeraars vergoeden daarnaast een aanzienlijk deel.
Frans neemt voor iedere cliënt ruime tijd en is zeer betrokken.”

A.


Ervaring van D.

“Beste Frans,

Ik wil je bedanken voor de steun en healing van de afgelopen tijd. Al jaren heb ik last van allergie en intoleranties. Naar heel wat therapeuten en ziekenhuizen bezocht te hebben. Kan ik nu sinds 20 jaar weer dingen kunnen eten die de afgelopen jaren echt niet mogelijk waren. Altijd was er wel een heftige reactie en nu niet meer. Er gaat weer een wereld voor mij open.

Ik krijg steeds meer energie en ook een oude blessures speelt niet meer op.”

Met vriendelijke groet, D.


Ervaring van L.D.B.

“In september 2016 hoorde ik via een kennis over de praktijk en behandel methode van  Frans. Ik besloot direct contact met hem te zoeken om een afspraak te plannen. En ik kan oprecht zeggen dit was mijn beste beslissing ooit!

Ik ben 16 jaar en ben HSP er, dit wil zeggen overgevoelig voor prikkels en emoties van anderen of omgeving. Ik worstelde al een tijdje met mezelf, ook door een pestverleden waardoor ik mezelf kwijt ben geraakt, had veel last van stress, angst en onzekerheden.

Toen ik voor de 1e keer bij Frans kwam, was ik best nerveus, onzeker, gespannen, omdat ik niet goed wist wat ik kon verwachten, maar na 10 minuten praten met Frans voelde ik me al heel erg op mijn gemak en na een paar behandelingen voelde het heel vertrouwd.

Samen met Frans bespraken we al mijn onzekerheden en problemen waar ik mee zat. De gesprekken \ behandelingen hebben mij erg geholpen om mezelf weer te worden en om het verleden los te laten.  Frans toonde veel begrip en oprechte interesse in mij. Al na een paar behandelingen voelde ik mezelf veranderen, ik zat veel beter in mijn vel en had het gevoel de wereld weer aan te kunnen, ik heb mezelf weer teruggevonden!!

Nu voel ik me zelfverzekerd, sterker dan ooit!

Frans ik wil je super bedanken voor de fijne gesprekken en behandelingen!

Keep the good work going’’

L.D.B.


Ervaring van Danielle

“Vanaf het moment dat onze zoon 5 weken oud was hadden wij het vermoeden dat hij een koemelkallergie had. Na vele bezoekjes aan de huisarts werd uiteindelijk 13 weken later door een kinderarts in het ziekenhuis bevestigd dat dit inderdaad het geval was. Deze arts wist ons ook te vertellen dat hij eczeem had en zo begonnen onze vele bezoekjes aan de dermatoloog. Onze zoon had erg veel last van zijn eczeem. Hij sliep hierdoor slecht en wij dus ook. Al snel kregen we van de dermatoloog naast hormoonzalf ook teerzalf voorgeschreven. Hiermee moesten we hem 2x per dag insmeren en hem een speciaal krabpakje aantrekken met handjes en voetjes er aan vast.

Met het overgaan naar vast voedsel kwamen er ook steeds meer allergieën aan het licht. Zo bleek hij naast een koemelkallergie ook allergisch te zijn voor pinda’s, kiwi en vis. Niet veel later kwamen we er achter dat hij ook allergisch was voor gras, berken, stof, honden en penicilline.

Ondertussen bleef  onze zoon veel last houden van zijn eczeem en blijken de hormoonzalf en teerzalf op lange termijn niet voldoende voor hem te werken. Wij zijn daarom verder gaan zoeken naar andere behandelmethoden. Zo hebben we zijn eczeem laten “bespreken”, gingen we naar een homeopathische drogisterij en is hij onder behandeling geweest bij een homeopathische arts.

Helaas mocht dit hem allemaal niet van die verschrikkelijke jeuk afhelpen.

Na 3 jaar van alles te hebben geprobeerd kregen wij van iemand het telefoonnummer van Frans.

Uiteraard stonden we hiervoor open, je grijpt immers alle mogelijkheden aan om je kind van zijn jeuk af te helpen, maar wij waren zeker ook sceptisch. Al onze eerdere pogingen hadden tot dan toe ook niet geleid tot het blijvend verminderen van zijn jeuk.

Frans vertelde ons dat eczeem o.a. wordt getriggerd door allergieën. Door deze te elimineren zou ook het eczeem sterk verminderen.

Tijdens de 2e afspraak met Frans werd de koemelkallergie geëlimineerd en mochten we onze zoon 2 dagen later weer melk geven. Ik keek om wat ongelovig aan, maar Frans verzekerde mij dat hij echt weer melk zou kunnen verdragen. 2 Dagen later zetten wij onze zoon een beker melk voor zijn neus en zaten wij klaar met de allergiedruppels. Hij dronk zijn beker helemaal leeg en er gebeurde helemaal niets…. Een allergische reactie bleef inderdaad uit.

In de volgende sessies zijn de overige allergieën geëlimineerd en sindsdien is ook zijn eczeem grotendeels verdwenen.

Eindelijk kan hij ’s nachts weer lekker slapen en mag hij dezelfde traktatie als alle kindjes op de peuterspeelzaal als er iemand jarig is.”

Danielle


Ervaring van Petra

“Op 6 januari kwam ik voor het eerst in contact met Quantum-Touch.
bij Corpus en Mens bij Frans Bouwmeister.
Mijn vriendin had me al meerdere malen gezegd ga eens voor jou pijnen naar Frans toe.
Als het niet helpt dan heb je het in ieder geval geprobeerd.
Het was een hele aparte ervaring de eerste keer. (en de keren erna ook)
Ik stond te wiebelen en had geen controle meer over mijn eigen lichaam, zo voelde dat.
Maar het was een apart fijn gevoel.
Hij is met mij aan het behandelen gegaan en inmiddels kan ik u zeggen dat ik een ander
mens ben geworden. Ik heb geleerd dat ik er mag zijn en dat ik dingen moet lost laten,
dingen mag zeggen en voor mezelf opkomen.
De pijnen zijn een heel stuk minder, waarom omdat ik de spanning in mijn spieren een plaats kan geven
en hij heeft heel veel dingen heeft gereset en behandeld
Vorige week was mijn laatste keer en als ik het even niet meer aan kan of ik moet weer even
gereset worden dan kom ik graag weer terug.
Frans enorm bedankt en ik voel me een happy persoon.”

Petra


Ervaring van H. Krill

“Sinds mijn puberteit kamp ik al met hooikoorts, astma en een scala aan minder serieuze, doch irritante allergieën. Ik werd doorverwezen naar Frans via een kennis en ik moet eerlijk zeggen dat ik me na elke behandeling beter voelde, geestelijk, emotioneel en fysiek. Ik kan weer praktisch alles eten en krijg geen heftige hooikoortsaanvallen meer. Ik ben zelfs gestopt met mijn hooikoortsmedicijnen en heb al weken geen neusdruppels meer gebruikt, twee elementen die jarenlang in mijn dagelijks ritme verweven waren tijdens de hooikoortsperiode.
De sessies zelf heb ik als zeer prettig ervaren. Frans is naast een bekwaam behandelaar een goede gesprekspartner die er altijd in slaagt je op je gemak te doen voelen.”

H. Krill


Ervaring van Jannie

“3 maanden geleden had ik enorm last van eczeem aan mijn handen en een opgeblazen gevoel in mijn buik. Door deze klachten voelde ik me niet lekker in mijn vel en was ik enorm teleurgesteld op momenten dat mijn klachten erger werden. Ondanks mijn gezonde levensstijl (fanatiek sporten en gezond eten) hielden de klachten aan. Radeloos, want ik kon niet achterhalen wat de oorzaak was van de jeuk en het opgeblazen gevoel. Een aantal jaar geleden had Frans mij behandeld voor mijn rug. Destijds had ik zijn behandelingsmethode als zeer prettig ervaren. De klachten van toen waren niet te vergelijken met de klachten van nu, maar toch besloot ik Frans weer eens te bellen. Gelukkig dat ik de telefoon heb gepakt, want na 2 afspraken (behandelingen) was ik van mijn buikklachten af. Oorzaak: allergieën waarvan ik niet wist dat ik ze had. Ook is het eczeem aan mijn handen aanzienlijk minder geworden. Ook weer deze behandeling die Frans heeft toegepast vond ik erg prettig en met het resultaat ben ik zeer tevreden. Het heeft me energie gegeven, waardoor ik me weer lekker in mijn vel voel. Het heeft me drive gegeven om op nieuwe avonturen te gaan en kan ik meer genieten van alles om me heen.”

Bedankt!

Groetjes, Jannie


Ervaring van S. Jeurissen

“Mijn dochter Bente van 10 jaar had al jarenlang last van een heel scala aan voedselintoleranties. Bij haar is op 3-jarige leeftijd lactose-intolerantie vastgesteld. In het ziekenhuis konden ze haar niet echt helpen. Het advies was geen melk te geven. Na te zijn overgestapt op sojamelk begonnen na drie maanden de problemen opnieuw (buikpijn, diarree). Een alternatieve therapeut heeft ons toen verder geholpen. Zij stelde vast dat Bente niet alleen geen melk en soja verdroeg, maar nog een heel scala aan andere voedingsmiddelen, waaronder suiker en allerlei groenten en vruchten (een lijst van een A4’tje vol). Op zich goed om te weten, maar het dieet werd wel heel lastig. Vorig voorjaar merkte ik dat mijn dochter helemaal klaar was met dat strenge dieet. Zij begon stiekem dingen te eten die op de lijst stonden. Dan maar buikpijn dacht ze blijkbaar. Ik zat met de handen in het haar. Door een bekende werd ik gewezen op de kwaliteiten van Frans Bouwmeister. Ik kon bijna niet geloven dat het mogelijk zou zijn de intoleranties weg te nemen. Na enig aandringen en gemotiveerd door de ontzettende tegenzin van mijn dochter richting haar dieet, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt bij Frans. We hebben een stuk of 5-6 sessies gehad. Al na 2-3 keer was er een enorme verbetering en mocht ze bijvoorbeeld weer gewoon melk en suiker. Nou, er ging een wereld voor haar open. Nog een paar sessies waren nodig om alle andere intoleranties te “resetten”, maar mijn dochter mag nu al geruime tijd alles weer eten. Kritisch als ik ben heb ik het eerst nog een half jaar aangezien, maar er is geen terugval te bespeuren. Mijn dochter kan weer op ieder feestje en schoolreisje doen wat de rest ook doet en dat is voor haar fantastisch!

Inmiddels overtuigd van Frans’ kunde ben ik inmiddels zelf behandeld voor hooikoorts en diverse dierenallergieën. Ook deze behandeling is prima gelukt!”

S. Jeurissen


Ervaring van G. de K.

“In november 2015 kwam ik voor het eerst bij Frans. Ik kampte met paniekaanvallen, angsten, onzekerheden, geen energie/chronisch moe, bindingsangsten (en de daarbij horende ‘relaties’) en ontbrak aan daadkracht. Ik stond stil in mijn proces.

Door de methodes die Frans gebruikt in combinatie met zijn healings waren er op alle vlakken onderwerpen/issues ingezet.

De ochtend na de eerste behandeling leek ik wel een kater te hebben, ik merkte echt dat er lichamelijk van alles gebeurde.

Het waren vaak zware dagen na de behandelingen. Oude pijnen en angsten kwamen naar boven en werden verwerkt. Bewust en onbewust gebeurd er een hoop. Soms zonder je er erg in heb en als Frans er dan na vroeg dacht ik vaak: hey verdomd, hier heb ik geen last meer van!

Laag na laag werd er van de spreekwoordelijke ui afgepeld en steeds kwam ik dichter bij mijn kern. Telkens kon ik weer wat loslaten en dichter bij me zelf komen.

Nu voel ik mij sterk, kalm, zelfverzekerd, onafhankelijk met zelfliefde vervult en ga ik gezonde relaties aan en dat in slechts 6/7 behandelingen.

Ik kan iedereen met echt elk lichamelijk en emotioneel probleem en trauma’s aanraden om bij Frans in behandeling te komen want met zijn verschillende behandelmethodes kan hij iedereen helpen van mensen met allergieën en andere fysieke ongemakken tot aan diepe trauma’s het is echt wonderbaarlijk!

Dankjewel Frans voor al je behandelingen, tijd en energie.”

G. de. K


Ervaring van Ingrid, moeder van Flo

“Flo is ons middelste kind van 9 jaar, een altijd erg vrolijk en zorgeloos kind. Dit veranderde in groep 5. Op school gaat het niet goed en haar meester klaagt dat hij eigenlijk niet weet wat hij met haar aan moet, hij krijgt geen grip haar en weet niet hoe hij haar moet motiveren om bij de les te blijven .

Ze otter eigenlijk het jaar door en krijgt in groep 6 een juf. De eerste week barstte de bom al! “Niemand vind mij leuk en niemand snapt mij en je begrijp niet wat ik voel mama” Dit waren dagelijkse kreten. Ze maakt veel ruzie met haar broertjes en zussen. Ze is heel snel boos op alles en iedereen en gaat geen enkel conflict uit de weg, behoorlijk de weg kwijt dus! Op school probeert haar juf er alles aan te doen….

Ik hoorde via via van het bestaan Frans Bouwmeister, ik dacht dit moet ik proberen! Frans benaderd Flo heel prettig en ongedwongen. Frans heeft bij haar Quantum-touch gedaan en allerlei intoleranties weg gewerkt.

Na ongeveer 5 behandelingen heb ik een nieuw kind! Ze gaat heel graag naar school, doet het daar super goed en is weer vrolijk en blij, en (bijna) nooit meer boos. Wij zijn heel erg blij met dit resultaat en Flo zelf natuurlijk nog het meest.

Ik kan het iedereen aanraden! Onze verzekering vergoed zelfs 90% van de kosten, dit is helemaal een mooie bijkomstigheid. Dus wanneer je niet precies waar je met je klachten moet aankloppen: check FRANS first!”

Ingrid


Ervaring van Marieke, moeder van Isabeau,

“Isabeau had al ruim 2 jaar nekklachten. We hadden al verschillende therapieën  geprobeerd. Cesartherapie, manuele arts, schoenzolen, etc. Maar niets hielp echt.

Mijn moeder had Frans ondertussen “ontdekt” en ze vroeg me of ik ook niet met Isabeau naar Frans wilde gaan. Isabeau wilde wel, dus hebben we een afspraak gemaakt.

De eerste keer was een hele ervaring, wij kenden  kwantum Touch niet en Isabeau was heel verbaast dat haar lijf reageerde zonder dat ze er in haar hoofd over nadacht.

Frans kwam er al snel achter waar de oorsprong van de nekklachten vandaan kwam.

Hij verteld dingen over Isabeau waar ik naar luister en wat me verrast, ik heb nooit de verbinding gelegd met de klachten.

In het begin is het wennen voor Isabeau, maar later in het proces durft ze zich steeds meer te laten gaan. Het is best raar je kind te zien in een totale ontspanning en dat ze bewegingen maakt om haar lijf te herstellen maar het voelt volledig vertrouwd om bij Frans te zijn en ik had altijd het idee dat hij heel goed wist hoe Isabeau geholpen kon worden.

We zijn nu klaar, volgens mij zijn we ongeveer 5 keer geweest, en haar pijnklachten krijgen nu 0 punten. Dus geen pijn meer.

We zijn heel blij dat we naar Frans gegaan zijn, en zijn manier van behandelen hebben leren kennen.”

Marieke en Isabeau


 Ervaring van Mvr. S.W.

“In mei 2014 ben ik voor het eerst in contact gekomen met Frans. Na een langslepende trajecten van bijna 12 jaar, binnen de reguliere gezondheidszorg, met ontzettend veel allergieën, intoleranties en PDS werd Frans voor mij een lichtpuntje in de duisternis. Na een paar behandelingen merkte ik al erg veel resultaat. Van prednison slikken naar nauwelijks meer allergie pillen; er ging een wereld voor me open! Ontzettend dankbaar voor alles wat Frans al bewerkstelligd heeft kan ik een ieder aanraden om hem eens een bezoekje te brengen!”

Mvr. S.W.


 Ervaring van Twee dankbare cliënten

“Ik ben, op 57 jarige leeftijd, bij Frans gekomen met 3 hulpvragen:

moeizame stoelgang, vreselijke spanning op de borst en vermoeidheid.

Tot mijn grote vreugde en verbazing was de spanning op de borst na 1 behandeling al weg. Top!

Na meerdere behandelingen geniet ik nu van een prettige stoelgang zonder er iets voor te hoeven doen of laten. Prachtig!

De vermoeidheid en later een hardnekkige verkoudheid, duurden wat langer. De weerstand moest worden opgekrikt. Na een behandeling was het soms erger. Maar dat kwam, zo zei Frans, omdat het lichaam het nu zelf oppakt. Oke, dan weet ik dat en ziek ik het rustig uit.

Ik heb nu mijn laatste behandeling op afspraak gehad. Ik heb voldoende energie. Mijn verkoudheid heeft Frans zelfs een aantal malen op afstand behandeld. Erg prettig. De 1e dag al was mijn hoest iets los. De 2e helemaal!

Ik mag blijven bellen of mailen, als er iets is, net zoals ik dat in het verleden heb gedaan. Dat is geruststellend.

De behandelwijze van Frans was voor mij wel even wennen. Door in gesprek te gaan, bekijkt Frans wat hij zal behandelen. Dat praten vond ik eerst maar niks.

Ik nam lekker mijn man mee, die praatte graag. Gevolg: hij ging zelf, om door Frans behandeld te worden. Prachtig voor hem,maar ik zat weer alleen.

Ik begon de waarde van deze gesprekken in te zien. Frans is rustig, aandachtig, oordeelt niet en vertelt mij niets over zijn behandelingen aan mijn man.  Hij heeft een verrassende en positieve kijk op zaken. Adviezen, waar ik lekker mee aan de gang kon en die werkten!

Waar wij ook prettig verbaasd over waren, was de prijs die Frans voor zijn consulten vraagt. Mijn man heeft de afgelopen 25 jaar heel veel geld voor mijn gezondheid uitgegeven. Het tarief van Frans is de laagste!!

Ik denk, dat het duidelijk is: wij zijn zeer blij met de hulp van Frans.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *