0681912424

Stationsstraat 21A 6678 AA Oosterhout (GLD)

Therapeut

Corpus & Mens, praktijk voor lichaam en geest wordt geleid door gecertificeerd en erkend paramedisch natuurgeneeskundig therapeut Frans Bouwmeister.

Frans Bouwmeister Natuurgeneeskundig Therapeut

Frans Bouwmeister
Gecertificeerd en erkend paramedisch
natuurgeneeskundig therapeut

Mijn verhaal: van fibromyalgie tot gecertificeerd en erkend paramedisch natuurgeneeskundig therapeut.

Mijn naam is Frans Bouwmeister. In mijn verleden heb ik altijd erg veel te maken gehad met complexe spierkwesties ten gevolge van fibromyalgie. Hierdoor heb ik altijd een drang gehad om door te zoeken naar een vorm van therapie om mijn klachten te kunnen verminderen. Ik heb in mijn zoektocht om van fibromyalgie af te komen vele diverse vormen van therapie gevolgd. Van chiropractie naar traditionele Chinese acupunctuur, van neurologen en spierspecialisten in zowel het Radboud UMC en St. Maartenskliniek tot aan een Ayurvedisch arts in België. Alle behandelingen werkten maar kort en ik bleef zoeken. Uiteindelijk werd ik via een kennis geattendeerd op de helende werking van Quantum-Touch®.

Vrij kort daarna had ik mijn eerste ervaring met Quantum–touch®. Dit was zo overweldigend! En het voelde ook echt zeer goed, zo goed dat ik dacht: ”hier ga ik mee door.” Inmiddels ben ik paramedisch natuurgeneeskundig therapeut en heb me verder verdiept in andere behandelmethoden voor activering van het zelf helend mechanisme en allergie-eliminatietechnieken.

Er zijn vele mogelijkheden om de kwaliteit van het leven te verbeteren, waardoor men vrijer in het leven staat en baas kan zijn over zichzelf.